El passat dijous 9 d'octubre tingué lloc, a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic, l'acte d'inauguració del curs 2014-2015. La Lliçó Inaugural versà sobre el tema: "El primer anunci en el projecte pastoral d'Evangelii Gaudium" i fou pronunciada pel Dr. Xavier Morlans i Molina, professor de Teologia Fonamental i Sistemàtica de la Facultat de Teologia de Catalunya.

Invitació

L'acte començà a les 18.30h amb un Eucaristia presidida per Mons. Romà Casanova, Bisbe de Vic, que es celebrà a l'església del Seminari. Seguidament tingué lloc l'acte d'inauguració del nou curs, que comptà amb la presència de Mons. Romà Casanova, moderador de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic, Begonya Palau, directora de l'Institut, Armand Puig, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya i Xavier Morlans i Molina, professor de Teologia Fonamental i Sistemàtica de la FTC, qui pronuncià la lliçó inaugural.

Durant l'acte es va fer un petit homenatge de reconeixement a la tasca dels professors del nostre Institut que enguany es jubilen. El Dr. Miquel Tresserras, professor de Metafísica del nostre centre i la Dra. Rosa Carrera, professora de les assignatures d'Introducció a la Teologia, d'Antropologia Teològica i de Litúrgia.

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook