En el marc del 500è aniversari del naixement de Sta. Teresa de Jesús, l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic va organitzar, el propassat 12 de maig, una jornada per a conèixer amb més profunditat una dona extraordinària que s'avançà al seu moment històric, que sabé traspassar les barreres d'una certa mentalitat eclesial i que aconseguí ser mestra d'espiritualitat i de pregària, transformant la vida interna de la comunitat cristiana, alhora que deixant perdurar la seva rica influència en el temps.

Díptic informatiu

El Dr. Agustí Borrell, carmelita descalç i gran coneixedor de la santa ens va parlar de la vida i missatge de Teresa de Jesús, detallant petites i interessants anècdotes de la seva biografia. Tot facilitant als assistents la comprensió i configuració de tal personalitat, per entendre després el valuós llegat espiritual que ens ha deixat Teresa. 

Mercè Gras, arxivera de l'Arxiu dels carmelites descalços de Catalunya i Balears, ens va apropar a la vessant més històrica de la fundació al nostre país.

 

 

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook