El passat dimarts 8 d'octubre tingué lloc l'acte d'inauguració del curs 2013-2014 a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic. La Lliçó Inaugural portà per nom "Art, patrimoni i fe. Assaig sobre naturalesa i lectura del patrimoni cultural de l'Església" i la pronuncià el Dr. Marc Sureda i Jubany.

Invitació

L'acte començà a les 18.30, amb una Eucaristia presidida per Mons. Romà Casanova, Bisbe de Vic, i que es celebrà a l'església del Seminari. Tot seguit, a les 19.30, tingué lloc l'acte d'inauguració del curs, que comptà amb la presència de Mons. Romà Casanova, moderador de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic,  Begonya Palau, directora de l'Institut, Concepció Huerta, representant de la Facultat de Teologia de Catalunya, i qui pronuncià la Lliçó Inaugural, Sr. Marc Sureda i Jubany, doctor en Història i conservador del Museu Episcopal de Vic. 

Durant l'acte també es va fer un petit homenatge a Ramon Bufí, professor de Moral Social al centre, i que enguany s'ha jubilat.Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook