El passat dijous 8 d'octubre va tenir lloc a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic la Lliçó Inaugural del curs 2015-16. Després de la celebració de l'Eucaristia presidida per Mons. Romà Casanova, Bisbe de Vic, concelebrada per altres preveres del Bisbat, i amb la participació de professors i alumnes, va seguir l'acte inaugural a la sala d'actes Torras i Bages.

Vam comptar amb una preciosa ponència a càrrec del reconegut biblista i doctor Armand Puig, que ens va parlar detingudament de la valuosíssioma paraula de misericòrdia donada i plasmada en textos referencials de l'Antic i del Nou Testament, mencionant específicament  els escrits de l'evangelista Lluc. Una paraula, el terme de la qual, encara avui, estem a les portes de descobrir i experimentar en viva pell. 

 L'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic s'unia, així, a l'anunci del Papa Francesc, el 13 de març de 2015, a la Basílica de Sant Pere, de la celebració d'un Any Sant extraordinari.

En correspondència amb l'inici, el 20 de novembre de 2015, d'aquest any sant jubilar, volem fer nostres també les seves paraules:

"Estem vivint el temps de la misericòrdia. Aquest és el temps de la misericòrdia. Hi ha tanta necessitat avui de misericòrdia, i és important que els fidels laics la visquin i la portin als diversos ambients socials" (Papa Francesc)

Acabada la ponència, el Bisbe Romà va fer entrega personal dels títols de Batxillerat als alumnes que el curs passat van acabar els tres anys de Diplomatura, així com també els de Llicenciatura.

Targetó informatiu

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook