Ja està obert el període de matrícula per als estudis de Grau i Màster en Ciències Religioses del curs 2021-22. El dia 20 de setembre s'iniciaran les classes en format presencial, amb totes les mesures de seguretat pertinents i necessàries.

S'ofereixen assignatures, matèries i cursos oberts a totes aquelles persones interessades en el fet religiós en general, i en el Cristianisme en particular, en relació i diàleg amb les diferents disciplines filosòfiques, humanístiques, teològiques, antropològiques i pedagògiques relacionades, amb modalitat tant per a estudiants oients com ordinaris.

Normativa de matrícula

Full de programació curs 2021-22 - Oferta formativa

En la graella d'assignatures podeu consultar, a més a més, els cursos de formació permanent del professorat de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els/les mestres d'Educació Infantil i de Primària poden cursar la DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica) per tal d'habilitar-se com a mestres de Religió a l'escola, en un sol curs acadèmic a Vic. També és possible cursar alguna de les matèries al Casal de l'Església de Manresa.


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook