La cultura i l'art religiosos signifiquen una part essencial de l'extraordinari patrimoni del nostre país, alhora que esdevenen testimonis clars de la realitat històrica, social, material, espiritual i estètica del nostre passat i de la nostra identitat. Tenim el privilegi de trobar-nos en una zona que és part imprescindible del bagatge cultural català, i aquest bagatge ha estat i és, en molts casos, inspirat i fonamentat en el cristianisme com a font d'humanisme profund. 

Díptic informatiu

El passat 8 de febrer va tenir lloc l'inici de les classes. El curs mantindrà la seva continuïtat en el proper 2016-17.

Les assignatures estan adreçades sobretot a persones amb inquietud humanística i artística. A totes aquelles interessades en conèixer la riquesa cultural de la nostra terra, amb especial dedicació al territori pertanyent a la diòcesi de Vic, fonamentalment les comarques d'Osona, Bages, Ripollès, Moianès i Anoia. I a totes aquelles que volen descobrir les nostres arrels en el vast món medieval que ens ha fornit culturalment. 

Les assignatures que s'oferten en aquest 2on quadrimestre són: 

Història medieval de Catalunya / Introducció a l'Islam / Judaisme medieval / Història del Bisbat de Vic / Proves filosòfiques de Déu a l'època medieval /

 

 

 

 

 

 

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook