El passat dijous 27 de novembre va tenir lloc a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic la Jornada sobre la figura del Papa Francescque comptà amb la col.laboració de dos grans especialistes dignes de crèdit i de rigor, el Dr. Francesc Torralba i el jesuïta i Dr. Jaume Flaquer.

L'admiració que ens provoca la rica personalitat del Papa actual i les conseqüències que té per a la vida dels cristians i per l'Església en general ens mouen a intentar aprofundir més sobre la seva figura i referència. 

Díptic informatiu

El Dr. Francesc Torralba ens va sorprendre a tots/es amb una ponència realment interessant sobre l'essència del pensament del Papa Francesc, que no va deixar indiferents als més de 150 interlocutors que l'escoltàvem amb avidesa per captar a fons el que ens volia comunicar respecte la figura que tractàvem i el significat dels seus gestos des de l'inici del seu pontificat. 

Posteriorment vam tenir el plaer de conèixer l'itinerari vital i jesuític del Papa abans d'esdevenir la referència que és en l'actualitat. El Dr. Jaume Flaquer ens va anar desgranant, etapa per etapa, totes aquelles opcions, intuïcions, actituds que convertirien Jorge Mario Bergoglio en l'home genuí que avui tenim al davant.

 

 

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook