L'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic conjuntament amb el Museu Episcopal de Vic, i amb la col.laboració i sinergia de diferents institucions de la ciutat, es complauen en presentar-vos la propera Jornada Bill Viola. Quan Art i Tecnologia dansen en l'Espiritualitat, que tindrà lloc el divendres 15 de novembre al MEV, de 16 a 20h.

Bill Viola és un dels artistes més reconeguts en el camp del videoart, l'expressió dels sentiments i la condició humana a través de la tecnologia audiovisual. En aquesta jornada diversos professionals analitzaran des de la seva òptica particular el treball de Viola, per aportar-nos diferents mirades sobre la seva obra.

El Museu Episcopal de Vic és un dels cinc equipaments culturals catalans que acullen una obra de l'artista nord-americà Bill Viola, complementant l'exposició dedicada a la seva trajectòria -Miralls de l'invisible- que té lloc a La Pedrera del 4 d'octubre de 2019 al 5 de gener de 2020. Considerat un dels pioners del videoart, l'obra de Viola entrarà en diàleg amb les obres romàniques i gòtiques del Museu.

S'analitzarà la figura de Bill Viola i la seva obra de la mà dels especialistes Llucià Homs, del Dr. Bert M. Daelemans S.J, i la Dra. Lourdes Cirlot. Seguirà, després de les corresponents intervencions, una taula rodona amb el públic assistent.
Entrada lliure, aforament limitat - Cal prèvia inscripció al web del MEV
o bé trucant al 938869360
 
Targetó informatiu

 Bill Viola jornada Ok


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook