Testimonis

Persones que comparteixen la seva experiència i relació amb l’ISCRVic

També et pot interessar: Equip docent

Vaig ser a l’ISCRVic des del seu naixement. Hi he fet classe de moltes matèries, sobretot dels Pares de l’Església, els primers autors cristians que van fer néixer i créixer la teologia i van organitzar l’Església. Tot era nou. Encara vivim de l’aportació que ells van fer. A mi l’Institut m’ha fet créixer molt. En dono gràcies a Déu! I al Bisbat! I convido a què molta gent s’aprofiti de l’extraordinària formació que s’hi dona!
Joan Torra Bitlloch / Docent
Ciències religioses està ple d'assignatures apassionants. No em canso d'aprendre coses noves que no sabia sobre teologia i l'Església! El que més gaudeixo és el format presencial i tan familiar, he creat un vincle amb els companys. Estudiar ciències religioses m'ha permès trencar prejudicis i idees mal fundades, adquirint una fe més madura, i això ha fet que sigui més feliç!
Alba Masnou Barnils / Alumna
Estic cursant estudis a l’ISRVIC de forma discontínua des del 2009. El ritme pausat d’aprenentatge que ofereix el centre, em permet gaudir de veritables classes magistrals i, alhora, assaborir el seu contingut. Aquestes s’han convertit, inesperadament, en una motivació de vida, en una opció real de creixement tant personal com espiritual, alimentant amb elles una fe més intel·ligible i fonamentada.
Valentí Tatjé Boixadera / Alumne
Ser part de l’ISCRVIC és un goig i un repte. Fa alguns anys que hi faig classes, i ja sigui entre papers d’arxiu, amb mapes de Terra Santa o trepitjant calls jueus, les sessions i converses amb els alumnes sempre són molt inspiradores. Animo a tothom a formar-ne part!
Irene Llop Jordana / Docent
Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.